Soluții integrate  

Ishida a devenit un lider mondial care oferă soluții complete și integrate de la un singur producător pentru aplicații specifice. Conceperea și proiectarea inovatoare, care se bazează pe o experiență vastă a aplicațiilor, au determinat crearea unor sisteme de testare optime cu o eficacitate și o fiabilitate de neegalat.

O soluție integrată Ishida vă oferă:

  • Toate beneficiile de la un singur furnizor în timpul specificației, gestionării de proiect, montării și operării
  • Beneficiile menționate mai sus consolidate de asistența locală Ishida dotată cu resursele necesare, plus acces ușor la resursele centrale din Europa și din lume
  • Un singur punct de operare, de pe un singur ecran tactil, dacă este nevoie
  • Software care funcționează la capacitate maximă, pentru a vă extinde controlul și capacitățile și care vă conectează cu sistemele dumneavoastră de raportare și cu resursele companiei
  • O serie de contracte de prestări servicii în conformitate cu cerințele dumneavoastră

Aici puteți găsi domeniile pentru care vă putem oferi soluții integrate și de la un singur producător (veți fi redirecționat către site-ul nostru web disponibil în limba engleză):


Fresh Meat, Poultry and Fish

Integrated Weighing and Packing Solutions for fresh meat, poultry and fish

Citiţi mai multe

Snacks Packaging Solutions

Integrated Weighing and Packaging Solutions for the snacks industry including multihead weighers, bagmakers, box collators, pick and place systems, checkweighers and x-ray inspection systems.

Citiţi mai multe

Ready Meals

Complete tray sealer line solutions for fast and accurate packing of ready meals, by Ishida Europe, industry leader in innovative tray sealer systems.

Citiţi mai multe


Complete project management

Expert project management can reduce both cost and risk associated with the design and implementation of new packing lines, halls and plants.

Citiţi mai multe