Despre noi  


 
akahide Ishida, who succeeded his father Ryuichi Ishida in 2010

Ishida Europe este lider mondial în furnizarea de soluții automatizate care să răspundă provocărilor pe care le implică ambalarea produselor de uz comun, impuse de consumatori şi de sectorul alimentar. 

Noi ne ocupăm de proiectarea, fabricarea și vânzarea fiecărui aparat în parte. De asemenea, punem la dispoziție linii de ambalare parțiale și complete pentru aplicațiile cu alimente proaspete și snacksuri, utilizând propriile echipamente și propriul software. Totodată, oferim servicii de gestionare de proiect care includ soluții complete și care cuprind atât echipamente Ishida, cât și alte echipamente. 

Oferta noastră include cântare cu capete multiple, cântare Cut-gate, cântare pentru verificarea greutății, mașini de format pungi pentru snacksuri, dispozitiv de etanșare caserole, aparate de verificare a etanșeității, sisteme de etichetare pentru greutate și preț, sisteme de verificare cu raze X, verificare vizuală și sistem de ambalare în cutii pick-and-place.

Liniile noastre de ambalare (a se vedea secțiunea Soluții integrate) oferă beneficiile unei integrări complete și a fabricării și furnizării de la aceeași sursă. Expertiza noastră ȋn diverse aplicaţii, aflată la un înalt nivel internațional, este necesară pentru realizarea unor soluţii pentru procesarea cărnii roşii dar și a cărnii de pasăre, care presupun cunoștințe de utilizare a software-ului și competențe de a le implementa în sistemele de automatizare din fabrică utilizȃnd resursele existente. Furnizăm și echipamente auxiliare, precum cadre pentru cântare, alimentatoare, dispozitive pentru spaţierea individuală a lăzilor și a caserolelor, transportoare și sisteme de umplere, care permit o funcționare ușoară și fiabilă a liniei. 

Unicitatea gestionării proiectelor Ishida constă în combinarea unei experienţe bogate din industria alimentară cu metode eficiente de organizare a proiectelor.