Cariere  


Ishida Europe este lider de piaţă în ceea ce priveşte proiectarea, fabricarea şi instalarea de linii şi echipamente de ambalare. 

Furnizăm afacerilor din întreaga lume soluţii inovatoare şi tehnice pentru ambalarea şi măsurarea greutăţii produselor alimentare şi nealimentare. Printre clienţii noştri se numără unele dintre cele mai cunoscute mărci de pe piaţa snackurilor şi cea de cofetărie, precum şi unii dintre cei mai mari producători de produse alimentare proaspete din lume. 

Acum este momentul perfect să vă alăturaţi Ishida deoarece ne bucurăm de o dezvoltare semnificativă şi dorim să extindem mereu furnizarea serviciilor noastre.  

Posturi disponibile

În prezent nu există posturi disponibile în cadrul Ishida Europe.  

Absolvenţi 

Ishida caută liderii în afaceri ai viitorului. Programul nostru pentru absolvenţi a fost gândit astfel încât să vă dezvolte cunoştinţele legate de afacerea noastră şi de industrie, instruindu-vă în acelaşi timp privind competenţele principale de afaceri pe care le veţi utiliza în viitor. Programul nostru vă oferă oportunitatea de a vă îmbunătăţi competenţele şi de a vă valorifica abilităţile lucrând la proiecte care au un impact direct asupra funcţionării afacerii. Deşi suntem o companie de nivel global, afacerea noastră este în continuare de relativ mici dimensiuni, ceea ce înseamnă că programul vă oferă oportunitatea de a interacţiona cu persoane de la orice nivel al întreprinderii, de la tehnicieni de asamblare până la directorul general! 

Ne concentrăm asupra personalizării programului pentru absolvenţi pentru fiecare individ deoarece considerăm că acest lucru este benefic pentru ambele părţi. Participând la program, veţi avea oportunitatea de a vă dezvolta propriile abilităţi în domeniile de care sunteţi interesaţi, în timp ce noi beneficiem de ideile noi şi ambiţioase pe care le generează libertatea dvs.! Vom lucra împreună cu dvs. pentru a dezvolta cel mai bun program pentru abilităţile şi cunoştinţele de specialitate pe care le deţineţi şi nevoile de viitor ale afacerii noastre. Flexibilitatea programului pentru absolvenţi Ishida este unică şi reprezintă o oportunitate care nu trebuie ratată! 

Stagiari 

Un stagiu de practică este un program echilibrat unic care permite unei persoane să obţină calificări recunoscute în industrie, precum şi experienţă vitală care oferă baza unei cariere de succes. Un stagiu de practică la Ishida vă va oferi instrumentele necesare pentru a avea succes în viitor.

Încurajăm fiecare angajat să încerce să obţină succesul prin instruire şi dezvoltare continue. Această mentalitate permite unui stagiar la Ishida să ajungă rapid la un înalt nivel de calificare şi experienţă într-o perioadă scurtă de timp. Aceşti indivizi foarte căutaţi vor termina stagiul de practică având un set de competenţe care le va oferi multe oportunităţi în cadrul companiei Ishida.  

Cariere 

Întotdeauna căutăm persoane entuziaste şi creative care să se alăture echipei. 

Dacă doriţi să faceţi parte dintr-o afacere de succes, în continuă creştere şi aveţi dorinţa şi determinarea de a face tot mai mult pentru a răspunde nevoilor clienţilor, trimiteţi-ne CV-ul dvs.

Please, no speculative replies from agencies.